Hvad er forskellen på Lightroom Classic og Lightroom?

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Adobe Lightroom er delt op i to helt selvstændige programmer.

LightroomClassic som er beregnet til din arbejdscomputer og alle dine tilslutede HardDiske.

 

(Du kan i LightroomClassic se dine billeder som er i ”skyen” med Lightroom, ve at aktivere din online funktion i LRClassic (Ved Logo øverst t.v.) og efterfølgende i ”Collections” – ”From Lightroom”.

Lightroom (Tidligere LightroomCC) er en programApp til din stationære computer, samt dine mobile enheder som tablet og phone og er udelukkende beregnet til at ALLE dine billeder at uploaded i Adobe ”skyen” som standard med 1 TB plads. Som savare til mere end 20.000 Raw billeder eller 200.000 jpg. billeder.

Opsiges abonnementet har du 12 måneder til at downloade alle dine billeder.

I seneste opdatering gemmes slettede billeder i 6 uger. Der er nu kommet et ”Deleted” mappe hvor slettede billeder kan genskabes eller slettes permanent.

Det er også muligt at flytte sine Presets fra Lightroom Classic til Lightroom således:

Lightroom Classic: Preferences - Presets _ “Show Lightroom Develop Presets”

Kopier de ønskede Presets over til en mappe på skrivebordet

LightroomCC:

File- Import Profiles & Presets

Social Share