Dansk Dokumentarisme

Brugervurdering: 3 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Vi har lavet et tidsskrift!

Forudbestil det nu og kom med til lancering i Kødbyen.

EMIL RYGE

Da vi tilbage i 2018 lancerede Dansk Dokumentarisme, valgt vi at gøre det som et nyhedsbrev. Det gjorde vi blandt andet fordi, vi havde lyst til at arbejde i et format, som gav plads til mere kontekst, end det er muligt på sociale medier.

Nu tager vi endnu et skridt mod fordybelse og udgiver et selektivt udsnit af det arbejde, vi har haft med i nyhedsbrevet de sidste år, som et fysisk tidsskrift. Vi har kaldt det New Danish Photography.

For godt fotografi gør sig altså bedst på papir.

Over 264 sider folder 12 fotografer deres arbejde ud, formgivet af Jacob Birch fra Spine-Studio og udgivet af Stinus Duch fra forlaget Disko Bay.

Tidsskriftet kan allerede nu bestilles hos Disko Bay med rabat frem til den officielle lancering.

Den 8. juni holder vi en release på Hverdagen i Kødbyen fra kl. 16-19, hvor vi inderligt håber at se en masse gode folk med kærlighed til fotografiet. Der vil også være en øl eller to.

Indholdet afspejler vores ekspansive blik på, hvad moderne dokumentarisme kan være, og tidsskriftet har bidrag af Luca Berti, Sofia Busk, Oscar Scott Carl, Marie Hald, Mads Holm, Nicolai Howalt, Petra Kleis, Kent Klich, Asger Ladefoged, Tobias Nicolai, Matilde Søes Rasmussen og Inuuteq Storch.

Professor Mette Sandbye har skrevet et essay.

Vi er glade og stolte og håber, I vil tage godt imod det. Vi vender snart tilbage med et regulært nyhedsbrev, som I kender det.

Har du lavet eller set noget relevant fotografi, så giv os gerne besked. Du kan svare på mailen her eller skrive på emil@emilryge.dk

Og del meget gerne nyhedsbrevet her med andre, der kunne være interesserede.

Se mere, klik her

aarbog

 Selskabet har en stak årbøger til salg. For at se mere, klik her

        

Vigtige datoer

Ingen begivenheder