Indkaldelse til Lyd/billede og Det helt frie billede

Sidste års guldmedalje i Det helt frie billede. Jørgen Jacoksen: Microprofessor

Sidste års guldmedalje i Det helt frie billede. Jørgen Jacoksen: Microprofessor
  Hermed indkaldes til konkurrencerne Lyd/billede og Det helt frie billede, som denne gang afvikles på FotoDagen19, lørdag den 28. september 2019 i Spinderihallerne i Vejle.

Det et først nu bestemt hvornår og hvor konkurrencerne skal afvikles, så indkaldelsen kommer desværre meget sent, men vi håber at I allerede har gang i arbejde med bidrag til disse to spændende kategorier.

Udover disse to konkurrencer, er der også mulighed for at deltage i en konkurrence på dagen med 1 stk. monteret billede i format 30x40 cm. Der er fine præmier til de tre bedste. Der vil komme information herom på FotoDagens hjemmeside.

Lyd/billede

Billedserier ledsaget af lyd, som kan vises via computer og projektor som en eksekverbar fil. Se nærmere beskrivelse i reglerne for Den Nationale.

Der kan afleveres op til 4 værker, som kan indsendes til billedsekretæren på digitalt medie eller lettest uploades f.eks. via WeTransfer, senest den 1. september. Der sendes en mail til billedsekretæren med titler på serierne, deltagernavn, telefonnummer og klub.


Dommeren kommenterer antagne serier på FotoDagen19 kl. 15.

Deltagergebyr: 90 kr. uanset antal værker betales samtidigt på Mobile Pay 40408235 (navnet er Naja Jeppesen på mobilepay) . Alternativt ved kontooverførsel til 1551-0005507677 med angivelse af LB+navn.


Fysiske medier sendes til: Poul Chr. Jensen, Enghavevej 30, 5230 Odense M


Det helt frie billede


Værker der adskiller sig fra almindelige todimensionelle billeder, og således ikke ville kunne deltage i hovedkategorierne. Et væsentligt indhold skal være fremstillet af fotografiske vej. Se nærmere beskrivelse i reglerne for Den Nationale.

Der må afleveres op til 4 værker, som autor selv medbringer og opstiller på FotoDagen19 lørdag den 28. september senest kl. 10. Der kan være begrænset plads til opstilling af store værker, så kontakt venligst billedsekretæren, hvis I vil aflevere værker, der fylder mere end 0,5x0,5 meter i grundareal.

Værkerne bedømmes og kommenteres i løbet af FotoDagen. Tidspunktet offentliggøres senere når det endelige program foreligger.

Registrering: pr. mail til billedsekretæren senest den 20. september til billedsekretæren med titler på værkerne, deltager navn, telefonnummer og klub.
Deltagergebyr: 90 kr. uanset antal værker betales samtidigt på Mobile Pay 40408235. Alternativt ved kontooverførsel til 1551-0005507677 med angivelse af DHFB+navn.

Se reglerne for begge konkurrencer via link nederst på sdf.dk. Den Nationale – regler og kategorier.


Jeg ser frem til rigtig mange bidrag til konkurrence.

SDF billedsekretær Poul Chr. Jensen

Social Share