Flash workshop

En lidt anderledes workshop med Ib Trebbien. I stedet for at arbejde med en lærer, der demonstrerer teknikken og lyssætningen, som eleverne derefter kan kopiere, skal vi arbejde som et team, hvor deltagene er aktive i vekslende roller gennem hele processen.

På denne måde kan vi arbejde med et setup, som vil være vanskeligt at opnå for den enkelte fotograf.

Målet er at skabe spændende billeder ved hjælp af en eller flere flash, en attraktiv model (eller måske to) og en spændende location (Trøjborg slotsruin).

Undervejs skal vi dokumentere arbejdet med fotos og video, som efterfølgende bliver lagt ud på nettet sammen med slutresultatet. Alle deltagerne vil i den forbindelse blive krediteret for deres indsats og kan dele resultaterne på deres egne sider.

Vi lægger blødt ud med et par traditionelle portrætter inden vi slår os løs med mere markante tilgange til flash, blandet med dagslys, og mere komplicerede løsninger og størrre opsætninger. Her er de eneste begrænsninger fantasien og tiden.

Hvor?: Sønderjylland – nær Bredebro og Løgumkloster
Hvornår?: Søndag den 18. august kl. 10-16.

Tilmelding på https://trebbien.dk/?product=workshop-flash-paa-location-18-august-2019

Bemærk, at du får 25% rabat på normalprisen som medem af SDF

Ib Trebbien er en professionel fotograf med mere end 40 års erfaring i at blande dagslys, kunstlys og flashlys. Hans billeder har været bragt i magasiner, bøger og aviser i flere lande., og han har tidligere arrangeret workshops i samarbejde med blandt andre Canon.

Social Share