Guld ved Trierenberg

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Skribent: Torkil Michelsen

Lidt om at et fotografi - ganske uventet - opnåede GULDMEDALJE på censureret international fotosalon.

 

Vi kender det alle, os der fotograferer, nemlig at vi ikke 100% tror på vore egne fotografier og at de hverken kan begå sig på såvel nationale som på internationale censurerer udstillinger.
Derfor tror jeg, at mange skuffer - rundt om - er proppede med billeder, der aldrig er vist frem!
Men du skal tro på dine egne billeder, fordi…!
… der her er et godt eksempel, som bør kunne ændre på din opfattelse.

Historien handler om Leif, som netop har opnået præmieringen:
GULDMEDALJE 
på en stor international udstilling.

Leif indsendte sit flotte billede til én af verdens største og mest kendte udstillinger: Trierenberg. Finder sted i Østrig.
Godt nok havde Leif fået billedet antaget på udstilling i Danmark, men havde dog mod på at ”afprøve” billedet endnu engang. Denne gang i udlandet. Leif syntes måske, at hans foto skulle vurderes af andre ude i ”den store verden”, for måske ville synsvinklen være anderledes ”derude”? Hans vurdering viste sig at være ganske rigtig!

Så nu er Leif inviteret til Østrig, hvor der er en prægtig og stor banket forestår og hvor præmieringerne overdraget de mange dygtige præmietagere.
En vigtig detalje er det at nævne, at man ikke skal tage en enkelt jurys afgørelse for endegyldig i oplevelsen af ”sit” fotografiske værk. Når vi oplever forskelle skyldes det, at ingen af os oplever det samme også når billeder bliver bedømt.

Leif er imidlertid ikke den første dansker, der inviteres til Trierenberg for at modtage medalje.
Vælger du at indsendte dine værker, bliver du måske den næste, der inviteres til præmieoverdragelsen hos Trierenberg.

Du kan her læse om udstillingen/deltagelsen/osv.: http://www.supercircuit.at

Leif har efternavnet Elsborg. Han udfører et stort arbejde i SDF til glæde for samtlige medlemmer. Bl.a. som webmaster hvor man aldrig går forgæves og han et værdsat teammedlem omkring udarbejdningen af SDF ÅRBOGEN. Leif er desuden medlem i Alssund Fotoklub, Sønderborg.

Skribent: Torkil Michelsen

Vi har et stort behov for artikler og nyheder på SDF.dk. Skriv til mig har du forslag til indlæg på SDF sitet: tm@torkilmichelsen.dk, med oplysning af dit mobil-telefon-nummer. Så kontakter jeg dig.

Social Share