Peuckert fortæller om sine fotografier på Frederiksborg

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Lørdag den 9. marts inviterer Det Nationalhistoriske Museum til et særarrangement i forbindelse med udstillingen ´Scenesat´, som i øjeblikket kan opleves på museet.

 

Særudstillingen rummer et stort udvalg af Claus Peuckerts fascinerende portrætfotografier, herunder en række danske stjerner og store personligheder som Benny Andersen, Mikkel Hansen, Lars Løkke Rasmussen, Andreas Bo, Ihan Haydar, HKH Prins Joachim og mange flere. Kunstneren er den danske fotograf Claus Peuckert.


I forbindelse med udstillingen byder museet indenfor til en eftermiddag, hvor der vil være artist talk ved Peuckert efterfulgt af et besøg i særudstillingen sammen med kunstneren. Her har gæsterne mulighed for at høre Peuckert fortælle om sine portrætter.


Claus Peuckert arbejder med flere genrer, men udtaler, at portrættet ligger hans hjerte nært. ”Portrætter kan løses på så mange måder og det bliver tit til en kreativ legeplads for mig, og jeg arbejder meget med iscenesættelse. Jeg vil gerne overraske og gå lidt længere end bare at affotografere en persons fysiske fremtoning. Der må gerne være lidt flere lag af personen, som taler til beskueren. Når folk betragter et portræt, beskuer de en anden person. Men samtidigt reflekterer de også lidt over deres egen personlighed og spejler sig i den andens portræt,” forklarer Peuckert.

Arrangementet starter kl. 15. Billetter koster 100,- kr. pr. person og kan købes på museets hjemmeside.

Social Share