Dansk Fotografi november 2018

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Dansk Fotografis efterårsudgave er færdigtrykt og omdeles søndag d. 25 november.

Formænd for klubber vil modtage et ekstra eksemplar til klubbens bibliotek.

Hvis du mod forventning ikke modtager Dansk Fotografi senest onsdag d. 28. november, bedes du kontakte Ida Refsgaard.


Oplys navn og adresse via mail til id@idarefsgaard.dk. Så sørger Ida for, at der bliver sendt et blad til dig.

Husk du kan finde det nyeste blad digitalt på hjemmesiden sdf.dk og læse det på din computer. Bemærk du skal være logget ind. Her finder du også tidligere udgaver af Dansk Fotografi. Den digitale november-udgave er på webben fra søndag den 25. november.

Du opfordres også til at tjekke om din mailadresse og øvrige kontaktdata er korrekt i SDFs database. Vi sender jævnligt infomails ud til medlemmerne, og vi vil gerne have at de når frem til dig. Log ind på sdf.dk og tjek dine data. Det gælder både klubmedlemmer og personlige medlemmer. Er der noget der skal rettes, så send en mail med oplysninger til SDFs medlemsregistrator Leif Elsborg på mail: leif@elsborg1.dk

SDF opbevarer et mindre oplag af tidligere udgaver af Dansk Fotografi. Hvis din klub eller fotogruppe afholder et fotoarrangement, udstilling eller hvervning af nye medlemmer, er der mulighed for at få tilsendt et passende antal blade. Kontakt bladets redaktør Ebbe Rosendahl på bladet@sdf.dk

Medlemsbladet Dansk Fotografi udkommer 4 gange om året med spændende artikler om vores fælles fotohobby. Næste gang i februar 2019.

Har du kommentarer, ris og ros til Dansk Fotografi er du velkommen til at kontakte undertegnede. Også gerne hvis du kender en spændende fotograf eller et interessant projekt vi bør se nærmere på.

God læselyst!

Ebbe Rosendahl
Redaktør
bladet@sdf.dk
Tlf.: 51 56 33 46

 

Social Share