Workshop med Helga Theilgaard

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hej

I denne uge er vi er i fuld gang med vores workshop ”Fotojournalist – tag stærke portrætter”. Men der er rigtig mange, der har skrevet og spurgt om jeg holder en weekendworkshop for ikke-professionelle fotografer. Det gør jeg normalt ikke.


Men …

Jeg har nu alligevel besluttet mig for at åbne op for en enkelt workshop i portrætfotografi i år - den sidste weekend i maj.

Så drømmer du om at blive en bedre portrætfotograf? Vil du lære en række professionelle tricks til at skabe et oprigtigt portræt? Og kunne du tænke dig 2 intensive dage, hvor du får personlig og professionel sparring - og masser af inspiration?

Så se her …

På denne 2 dages workshop fokuserer du på at lave det portræt, du altid har drømt om. Med udgangspunkt i en række af mine portrætter viser jeg dig, hvordan du arbejder professionelt med lys, iscenesættelse og instruktion. Du får også indblik i, hvilke grundlæggende elementer, du skal have styr på for at skabe et godt portræt.

Vi har skarpt fokus på den praktiske fotografering, så du får mulighed for selv at arbejde med dine portrætter og prøve de forskellige metoder af i praksis. Du får naturligvis feedback på dit arbejde og dine portrætter undervejs.

Lyder det som noget for dig? Og kunne du tænkte dig en af de 8 pladser?

Så tilmeld dig nu
 

Bedste hilsner fra
Helga Theilgaard

P.S. Som sagt … jeg holder kun workshoppen én gang i år. Og kun for 8 personer. Vil du med på holdet?

Social Share