Objektiv

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Pletskud – Fotogruppen OBJEKTIV’s 35 års jubilæumsudstilling

Author: Erik Waldbjørn Christensen. Fotografiets grænser prøves af

Gennem de sidste 35 har Fotogruppen OBJEKTIV stillet skarpt på at højne standarden af medlemmernes billeder og på godt samvær i klubben. Det fejres i samarbejde med Randers Ugen med stor udstilling på UNDERVÆRKET.

Fotogruppen OBJEKTIV blev stiftet i maj 1982 med det formål at samle amatørfotografer i Randers om interessen for fotografiet generelt og for billedindhold, fototeknik, komposition og billedbehandling i særdeleshed. Således har klubben taget hele rejsen med fra det analoge fotografi med mørkekammerarbejde til nutidens digitale verden, hvor billederne skabes på computeren.

Fotogruppen OBJEKTIV har over 30 medlemmer, og har et fast lokalt engagement i Randers, hvor klubben samler medlemmerne fra både by og opland. Med ugentlige aftenmøder diskuteres medlemmernes billeder og nye tiltag sættes i gang. Klubben har gennem mange år arrangeret lokale udstillinger, fotomaraton og fotowalks, hvor byens fotointeresserede har været inviteret. Klubben har også stået bi med fotohjælp ved Randers-begivenheder som f.eks. teaterfestival og fodboldkampe.

Derudover deltager medlemmerne i Fotogruppen OBJEKTIV både i egne månedlige fotokonkurrencer og i konkurrencer med andre fotoklubber – samt i store landsdækkende fotokonkurrencer, ofte med flotte placeringer til følge.

I samarbejde med Randers Ugen fejrer Fotogruppen OBJEKTIV 35 års jubilæet med en fotoudstilling på UNDERVÆRKET af medlemmernes billeder. Udstillingen er ucensureret, og der udstilles 70 billeder blandt medlemmernes bedste pletskud, og vil derfor vise bredden af en moderne og aktiv fotoklub.

Lørdag d. 12. august kl. 10 åbnes udstillingen af viceborgmester Mogens Nyholm på UNDERVÆRKET, Stemannsgade 9c, 8900 Randers C og udstillingen kan ses fra den 11– 25 august i åbningstiden. Gratis adgang.

Såfremt de skulle have spørgsmål eller ønsker at træffe en aftale, er De velkommen til at kontakte formanden Ejvind A. Olsen på tlf. 22512439 – eller på email: fotogruppen.objektiv@gmail.com.

Yderligere information om foreningen kan også findes på www.fotogruppen-objektiv.dk

Social Share