Resultat Den Nationale 2017

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Resultat Den Nationale

Nu er resultatet af Den Nationale klar. Listen viser alle antagne og præmierede billeder, de præmierede billeder er vist som nomineringer, således at spændingen omkring medaljer og diplomer er intakt indtil præmieoverrækkelsen på landsmødet i oktober. For at se listen over de antagne billeder, klik her (der downloades en excelfil). Listen kan også hentes som PDF-fil ved at, klikke her

Der er afleveret 8 % færre billeder end sidste år, men antal deltagere er kun faldet med en enkelt. Tendensen er tilsyneladende, at der afleveres i færre kategorier. Antagelsesprocenten ligger samlet set tæt på de foreskrevne 15 %, men den varierer selvfølgelig lidt i de enkelte kategorier.

Vi har desværre været nødt til at diskvalificere et antal billeder, som ikke lever op til definitionerne af de forskellige kategorier. I år har det specielt været i kategorierne Natur Digital og Phototravel Papir. Der bliver udsendt information med en begrundelse til de berørte deltagere, men ha lidt tålmodighed – vi mener det er meningsløst at afvise et billede uden begrundelse.

Når der er udsendt information om de diskvalificerede billeder, bliver der lagt en liste op, hvor man kan se hvor mange point alle billederne har fået – også de billeder, der ikke har opnået antagelse.

Stor tillykke med alle antagelser og nomineringer.

SDF billedsekretær
Poul Chr. Jensen

Social Share