Sony's RX100

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

VI tilføjer et langt zoom objektiv til det bedste kompakte kamera

 

Sony's RX100 serie kameraer har været nogle af de bedste point-and-shooter, du kan få de seneste par år. I dag introducerer Sony en ny model, RX100 VI, med en særlig bemærkelsesværdig ændring: Et rigtig langt zoomobjektiv.

Den tidligere model havde en 24-70 mm tilsvarende linse, som ikke tog dig meget længere end det menneskelige øje. Denne nye model når fra 24 mm til 200 mm tilsvarende, hvilket giver en enorm forstørrelse. Det vil gøre kameraet til et meget bedre valg til f.eks. rejse brug.I bytte for zoom ændrer kameraets blænde sig fra f / 1.8-2.8 til noget langsommere f / 2.8-4.5. Men Sony siger, at det har forbedret linsens optiske billedstabilisering, som nu har fire stop. Det vil teoretisk kompenserer for forandringen, og det vil helt sikkert være nødvendigt, hvis du skal fange et skarpt billede, mens du zoomer langt ind.Mange andre kernespecifikationer forbliver de samme som femte generationens model. RX100 VI har stadig en 1-tommers sensor med en opløsning på 20,1 megapixel.

Den har 315 faseopsporede autofokuspunkter, en optagelseshastighed på op til 24 fps, højhastighedsoptagelser på op til 960 fps og evnen til at fange 4K-video med fuld pixeludlæsning (hvilket betyder, at der ikke er beskæring). Denne gang tilbyder kameraet også support til HDR-video ved at tillade optagelse i Sonys HLG (Hybrid Log-Gamma) billedprofil.

Læs mere her….

Link: https://www.sony.com/electronics/cyber-shot-compact-cameras/dsc-rx100m6)

Social Share