En lækkerbisken fra Fujifilm

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

X-T200 er kameraet til den kreative fotograf på alle niveauer, lover Fujifilm. Med helt ny højtopløst elektronisk søger, forbedret øje og ansigts-autofokus, hurtig seriebilledtagning (8 billeder i sek.), videooptagelse i 4K og Full-HD højhastighedsvideo helt op til 120 billeder i sek. (slow motion) er det lettere end nogensinde end nogensinde at fange de perfekte billeder og øjeblikke.

Med en helt nyudviklet CMOS sensor i APS-C format på hele 24,2 megapixel og en kraftigere processor er kameraet 3,5 gange hurtigere end sin forgænger X-T100. Sensoren er designet med kobberledere og giver hurtigere udlæsning af sensoren og reducerer bla forekomsten af ”rolling shutter”. Det giver højere billedkvalitet ved videooptagelse og fotografering når man benytter den lydløse elektroniske lukker. X-T200 har flere face detekterende autofokus-pixels end sin forgænger og løfter performance niveauet på en lang række områder som bedre at kunne følge motiver i bevægelse, om det er at fokusere på enkelt personer eller en gruppe af mennesker i bevægelse, for ikke at nævne den fantastisk feature ansigts & øjegenkendelse der sikkert og præcist følger og låse fokus på en persons ansigt eller øjne selvom de bevæger sig. Alle disse features fungere selvfølgelig også når du f.eks. vælger at drejer LCD skærm og vende kameraet rundt mod dig selv for f.eks. at tage en selfie.

Med et utal af intelligente funktioner som det at fokusere og følge sit motiv via LCD skærmens touchfunktioner, eller tage 8 billeder i sekundet gør det bare meget lettere at fange og forevige de bedste øjeblikke i ens liv. Fujifilms annerkendte billedkvalitet bygger på 85 års erfaringer med udvikling af fotografisk film. Og disse erfaringer og kvaliteter gengives i alle vores kameraer, også i det nye X-T200, ved at gengive altid perfekte og varme hudtoner, klar blå himmel eller alle de smukke grønne nuancer i naturen. X-T200 har autofunktionen SR+ der genkender op til hele 59 forskellige scenarier og automatisk indstiller alle funktioner ud fra scenariet, situationen, lusforhold og motiver. Ud over dette tilbyder X-T200 også hele elleve variationer af FUJIFILM unikke filmsimuleringer og 20 varianter af avancerede filtre der giver dig, som fotograf, et unikt antal muligheder for selv at skabe og sætte sit helt eget præg og kunstneriske udtryk på sine billeder. Listen af unikke funktioner stopper ikke her, så i X-T200 får man også smartfunktioner som HDR-stilbillede, HDR-video, 4K-multifuktionsindstilling, panoramafunktion, time lapsevideo og højhastighedsvideo (slowmotion)

X T200 kihon baliangle180 Dsilver
 

​Rendyrket design og betjening

Med en vægt på kun 370g er X-T200 ca. 80g lettere end sin forgænger og er den en perfekte ledsager hver dag, overalt og i alle situationer. FUJIFILM X-T200 er, som nutidens smartphones, udstyret med en stor 3.5” touchskærm i wide screen-format, og kan vinkles i et utal af retninger alt efter situationen. Mange af kameraets funktioner betjenes intuitivt direkte via den store touchskærm, som baggrundssløring (Bokeh), filmsimuleringer, hvor lyst eller mørkt billedet skal være, samt billedudsnit som f.eks. 1:1 der er et perfekt format til sociale medier, eller 16:9 for at give en cinematisk effekt. Vil du gerne dele dine favorit videoklip med andre kan du klippe dine favoritsekvenser ud og enkelt dele dem via strømbesparende bluetooth-teknik og WI-FI direkte til f.eks. en smartphone/tablet.

Bygget til kreativ video

Skal du bruge lækre og smoothe håndholdte 4K/30fps video sekvenser, eller højhastighedsvideo (slowmotion) i Full-HD 120 billeder/sek. så hjælper den indbyggede gyrosensor dig perfekt på vej til et lækkert resultat. Når funktionen er aktiveret minimeres de vibrationer og rystelserne man typisk får ved håndholdte videooptagelser. I kontrastfulde situationer er det nu endnu lettere at fange en mere realistisk gengivelse ved hjælp af den indbyggede HDR-video funktion. Det løfter de mørke partier samtidigt med at det bibeholder de lyse områder i videoen på et naturligt sæt. X-T200 sælges i kit med det kompakte elektroniske zoomobjektiv XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ men er selvfølgelig kompatibel med samtlige objektiver der har X-fatning.

​​Ca. Vejl. pris X-T200 kit med XC15-45mmF3.5-5.6: 6 499 DKK
Farver: Silver og Dark silver
I handlen :
Slut februar 2020

Funktioner

 • 24.2 megapixel APS-C CMOS uden optisk antialias filter
 • ISO område 200 til 12 800, kan udvides helt op til ISO 51 200
 • Videooptagelse i 4K 3840 x 2160 30P eller Full-HD (1920x1080 pixels, max 120fps)
 • Højhastighedsvideo (slowmotion): 1920x1080 pixel 2x/4x/5x
 • Kombinerer fasedetektion med kontrast autofokus med 425 valgbare fokuspunkter (enkelt punkt)
 • Mekanisk lukker og elektronisk lukker med hurtigste lukkertid på 1/32 000sek
 • Seriebilleder 8 bilder/sek. op til 30 billeder/sek. med 4K-sekvensoptagelse
 • Flere smartfunktioner så som: 4K-multifokus, HDR, timelapse-video, panorama og intervalfotografering
 • Vinklingsbar ”selfie-skærm”, 3.5”-touchskærm med 2 760 000-punkters opløsning
 • Elektronisk søger med 2 360 000 punkters opløsning og 0,62x forstørrelsesgrad
 • Indbygget flash med intelligent fuldautomatik (Super Intelligent Flash)
 • Fujifilms annerkendte filmsimuleringer, virker både ved fotografering og på videooptagelser
 • Batteri leverer op til 450 billeder per opladning. Opladning via USB direkte i kameraet
 • Ansigtsgenkendende autofokus, klarer t.o.m. automatisk at stille skarpt på motivets øje
 • Wi-Fi til trådløs billedoverføring og Bluetooth for konstant, strømbesparende opkobling til smartphone/tablet. Fjernbetjening af kameraet via appen FUJIFILM Camera Remote
 • Mikrofonindgang 3,5mm​
 • Høretelefonudgang (via USB-C) adapter medfølger

 

FUJINON XC35mmF2

FUJIFILM udbygger udvalget af objektiver til X-serie igen. FUJINON XC35mmF2 bliver det første objektiv med fast brændvidde i den prisbillige XC-serien.

Brændvidden modsvarer 52mm i (35mm-format) og har en vægt på kun 130gram. Objektivet har en største maksimal blænde på f/2 og består af ni linseelementer inddelt i seks grupper. Inkl. to asfæriske elementer, der giver detaljerige billeder med en blød baggrundsuskarphed. Og objektivets interne stepmotor leverer hurtig og lydløs autofokus


​Specifikationer

 • Brændvidde: 35 mm (modsvarer. 52mm i 35mm-format)
 • Lysstyrke: f/2.8
 • Mindste blænde: 22
 • Filterdiameter: 43 mm
 • Øvrigt: Stepmotor & 2 asfæriske element


​Vejl. Ca. pris:
1699 DKR
I butikkerne: Slut februar 2020
Farver: Sort

        

aarbog2021

Selskabet har en stak årbøger til salg. For at se mere, klik her

Vigtige datoer

Ingen begivenheder

Social Share