Ny all-round Fujinon zoom

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Med et zoom-område på 16-80 mm (24-122 mm i 35 mm format), er Fujifilms nyeste skud på stammen i serien af XF-Objektiver et oplagt all-round valg.
Kompakt og kompetent

Til trods for det store zoomområde på 24-122mm (i 35mm format) er vægten på objektivet så lavt som kun 440gram, hvilket er ca. 40% lettere end modsvarende objektiver i sin klasse til 35mm formatet. Med en sammenlagt vægt på kun 979 gram monteret på topmodellen X-T3 eller kun 823 gram med det kompakte FUIFILM X-T30, så er disse kit monteret med XF16-80mm, perfekte til at tage med sig på rejsen.

Den optiske billedstabilisering (OIS) leverer hele 6 stop stabilisering, objektivet har en super hurtig og nærmest lydløs stepmotor der gør det egnet til et væld af genrer, alt lige fra aftenbillederne med begrænset lys til action-betonede billeder, og leverer skarpe billeder i alle situationer uden rystelser. Autofokus-motoren er ekstrem præcis og leverer en minimal forandring i brændvidden ved fokusering (også kaldet ”breathing”) der gør dette objektivt ekstremt interessant til feks. videofilmning og derved er et fantastisk hybrid objektiv til begge genrer.

Den ydre konstruktion er lavet af metal for at gøre objektivet ekstra robust og hårdfør. Der er zoom, blænde & fokus ring på objektivet, designet for optimal håndtering og fingerfølelse når det går stærkt eller det skal være præcist. Objektivet er selvfølgelig vejrforseglet hele 10 steder og tåler støv, skidt, fugt og lave temperaturer.

Objektivets konstruktion består af 16 elementer i 12 grupper. For at kunne levere det høje kvalitetskrav FUJINON stiller til sine objektiver, er objektivet udstyret med hele tre asfæriske objektivelementer samt et asfærisk ED element. Det asfæriske ED element modvirker effektivt forekomsten af ”krumme” linier, der typisk forekommer på vidvinkelobjektiver, og gengiver klart alle detaljer fra kant til kant.

Vejl ca pris: 6 999 ,-

I handelen: FUJINON XF16-80mmF4 R OIS WR vil være tilgængelig i handelen i løbet af oktober måned 2019.

Specifikationer

  • Brændvidde: 16-80 mm (modsvarer 24-122mm i 35mm-format)
  • Lysstyrke: f/4Mindste blænde: 22
  • Filterdiameter: 72 mm
  • Nærgrænse: 35 cm
  • Maksimal forstørrelse: 0.25x
  • Antal blændelameller: 9 (kurvede)
  • Længde: 8.89 cm
  • Diameter: 7.83 cm
  • Vægt: 440 gram
  • Øvrigt: Vejrforseglet konstruktion (WR), OIS (6 step) CIPA, stepmotor & 3 asfæriske elementer samt 1 asfæriskt ED element.

        

aarbog2021

Selskabet har en stak årbøger til salg. For at se mere, klik her

Vigtige datoer

Ingen begivenheder

Social Share