Canon RF 14-35 mm

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Canon har annonceret deres nye RF 14-35mm F4L IS USM, virksomhedens hidtil mest vidvinklede RF-objektiv.

Zoomobjektivet kompletterer RF-treenigheden af praktiske og kompakte f/4-objektiver, som tilsammen tilbyder hobby- og professionelle fotografer et alsidigt udvalg af brændvidder fra 14mm til 200mm. Med en støjsvag autofokus, 5,5-stops optisk billedstabilisering og en brændvidde på 14-35mm med asfæriske og UD-linseelementer fremstiller RF 14-35mm F4L IS USM krystalklare billeder, og det er det perfekte objektiv til at fotografere landskaber og arkitektur samt til vlogging, hvor content creators behøver et stabilt og bredt synsfelt.

RF 14-35mm F4L IS USM bliver en del af Canons stadig voksende udvalg af klasseførende RF-objektiver, der bygger på EOS R-systemets robuste fundamenter. Når de bruges sammen med de innovative kamerahuse, leverer hele serien af RF-objektiver uforlignelig optisk ydeevne og tilbyder fotografer og videofotografer muligheden for at løfte deres kreativitet til nye højder. Dette objektiv udnytter RF-fatningens kommunikationssystem og drager fordel af den kombinerede billedstabilisering fra objektivet og inde i kompatible kameraer fra EOS R-serien. Når det bruges sammen med Canon EOS R5 eller EOS R6 kan man opnå op til 7 stop med autofokus og kontrol, hvilket gør det til et praktisk energibundt til at optage både stillbilleder og film.

Kompakt objektiv med bredt synsfelt

RF 14-35mm F4L IS USM drager fordel af EOS R-systemets fatning med stor diameter, og det opnår en effektiv kombination af en højkvalitets billedkvalitet med et bredere synsfelt – alt i et kompakt optisk system.

RF 14-35mm F4L IS USM vejer blot 540 g og er sammen med det kompakte og lette RF 24-105mm F4L IS USM og RF 70-200mm F4L IS USM en serie af f/4-objektiver med forskellige brændvidder, der kan imødekomme stort set ethvert fotografisk behov. Som med de andre objektiver i denne treenighed deler det det samme 77mm-filtergevind og den kompakte form, hvilket gør objektiverne til praktiske rejsemakkere. Dermed kan brugere være sikre på, at de ved hjælp af disse kompakte, bærbare og lette objektiver kan fotografere ved et stort zoomområde.

RF 14-35mm F4L IS USM's store brændvidde giver fotografer fleksibiliteten til at fange en række forskellige motiver, herunder landskaber og arkitektur. Objektivet har en klasseførende mindste fokuseringsafstand på 0,2 m og en 0,38x forstørrelse takket være dets bagfokussystem. Dette gør RF 14-35mm F4L IS USM særligt effektivt, hvor pladsen er trang, så fotografer vil kunne klemme en hel scene ind i billedet.

Optisk ydeevne

RF 14-35mm F4L IS USM benytter et avanceret optisk design med tre Ultra-Low Dispersion (UD)- og tre glasstøbte asfæriske linseelementer – hvoraf et er både UD og asfærisk – der bygger på 50 år af Canons forskning i og udvikling af asfæriske linseelementer til kameraer med udskiftelige objektiver. Gennem omfattende investeringer i objektivdesign og højpræcisions-fremstillingsteknologier har disse komponenter en ikke-sfærisk krumning, der samler lyset i et enkelt punkt for at mindske aberration og skabe knivskarpe billeder, der genproducerer billedkvaliteten fra Canons anerkendte prime-objektiver. Disse elementer sikrer den højeste opløsning i hele billedfladen – noget der er særligt udfordrende i vidvinkelobjektiver, hvor der er større forekomster af sfæriske aberrationer. I kombination med Canons avancerede og patenterede Sub Wavelength structure Coating (SWC) og Air Sphere Coating (ASC), der forhindrer ghosting og flare, opnår RF 14-35mm F4L IS USM exceptionel skarphed og kontrast.

Professionel og pålidelig ydeevne til stillbilleder og film

RF 14-35mm F4L IS USM byder på det allerbedste fra L-serien og giver fotografer og videofotografer ensartet og præcis ydeevne. Designet med bagfokus gør det ikke kun muligt at fokusere på kort afstand, men reducerer samtidig focus breathing til mindre end en tredjedel sammenlignet med EF 16-35mm f/4L IS USM. Objektivets Nano USM-fokusdrev leverer hurtig, jævn og støjsvag autofokus, mens den faste f/4-blænde forbliver konstant i hele brændviddeområdet og sørger for, at lukkertid og ISO forbliver den samme, når man zoomer. I kombination med objektivets 5,5-stops billedstabilisator (IS) – som kan udvides til 7 stop, når det bruges sammen med Canons EOS R5 og EOS R6 – er RF 14-35mm F4L IS USM et vigtigt værktøj for videofotografer, der benytter EOS R-systemet, da det fremstiller stabile billeder igennem hele videooptagelsen. Fotografer kan optage håndholdt, selv ved meget lave lukkertider.

RF 14-35mm F4L IS USM har en kontrolring, som giver brugerne hurtig og direkte kontrol over Tv-, Av- og ISO-indstillingerne, uden at de behøver dykke ned i menuerne eller tage øjet væk fra søgeren. Sammen med den full-time, manuelle fokuseringsring, som arver L-seriens vejrbestandighed og robuste design, kan fotografer og filmskabere trygt arbejde under alle optagelsesforhold.

RF 14-35mm F4L IS USM vejledende pris: DKK 14.799,- inkl. moms

Social Share