Canon klar med nye versioner af en 70-200 mm

Canon Europa er nu klar med en opgradering af et af deres mest populære objektiver i den kendte L-serie.

Det er begge udgaver af EF 70-200 mm. objektivet, der er tale om, nemlig EF 70-200 mm. f/4L IS II USM og EF 70-200 mm. f/2.8L IS III USM. Brændvidden 70-200 mm. er utrolig populær hos såvel professionelle fotografer som fotoentusiaster i alle afskygninger, da netop dette spænd giver høj grad af fleksibilitet, ved såvel standardfotografering som ved fotografering af motiver, der skal trækkes helt tæt på.

Vi er løbende i tæt dialog med de mange fotografer, der benytter vores objektiver, og vi lytter naturligvis til dem, når de kommer med input til forbedringer. Derfor er det ikke uden stolthed, at vi nu introducerer disse to nye objektiver. Canon sætter en ære i at levere den bedst mulige kvalitet til en kræsen kundegruppe, og EF 70-200 mm. f/4L IS II USM er kompakt, robust og let, mens EF 70-200mm f/2.8L IS III USM byder på det bedste i optisk ydeevne samtidig med, at det er fleksibelt og utrolig holdbart i forhold til mangeårig daglig brug”. Det siger Michael Burnhill, der er europæisk produktspecialist i Consumer Imaging Group, Canon Europe.

Overlegen kvalitet, robust og kompakt design - EF 70-200 mm. f/4L IS II USM
EF 70-200 mm. f/4L IS II USM bygger naturligvis på de mange gode egenskaber fra forgængeren, som blandt andet er overlegen konstruktion, robusthed og ikke mindst det ergonomiske design, som Canon er kendt for i hele sit objektivsortiment. Vægten er blot 780 gram, og dermed er der tale om et objektiv, der er perfekt til den travle fotoentusiast, som konstant er på farten og skal fotografere under en række forskelligartede forhold, hvor der uanset opgavens karaktér naturligvis kræves knivskarpe billeder. Objektivet er forsynet med en Fluorine coating, der mindsker risikoen for, at støv og vanddråber sætter sig fast på frontlinsen, mens en Super Spectra coating eliminerer reflekser samt genskin. Fluorite linseelementerne sørger for at korrigere eventuelle farveafvigelser, hvilket sikrer høj opløsning og god kontrast, der mindsker tidsforbruget til efterbehandling.

EF 70-200 mm. f/4L IS II USM’s faste blænde i f/4 hele zoomfeltet sikrer ensartet eksponering ved fotografering under en række forskelligartede forhold, og den 9-bladede, cirkulære blænde gør det muligt at arbejde kreativt med dybdeskarpheden. Endvidere er objektivet forsynet med en nyudviklet Image Stabilizer enhed, der bygger på designet fra storebroderen EF 100-400 mm. f/4.5-5.6L IS II USM. Dermed leveres hele 5 blændetrins forbedring ved fotografering under dårlige lysforhold mod kun 3 blændetrin på forgængeren.

EF 70-200 mm. f/4L IS II USM benytte en kombination af en Ring USM og en ny tredjegenerations EF-motor. Sammen med en ny, højtydende kontrol CPU og ny firmware betyder det både højere hastighed og bedre præcision i fokuseringen, hvilket især er essentielt ved f.eks. sports- eller actionfotografering. Fokusfunktionen er stort set lydløs og kan indstilles manuelt, så det er muligt at komme ned på en mindste fokuseringsafstand på blot 1 meter modsat 1.2 meter på forgængeren.

Høj ydelse, fleksibilitet og holdbarhed - EF 70-200 mm. f/2.8L IS III USM
EF 70-200 mm. f/2.8L IS III USM afløser Canons 70-200 mm. flagskib, der henvender sig til krævende, professionelle fotografer, som forventer ultimativ performance i deres travle hverdag. Objektivet er designet med udgangspunkt i både at levere suveræn billedkvalitet og at kunne gøre det under selv de mest krævende forhold. Derfor er objektivet naturligvis forsynet med forsegling, hvilket gør det modstandsdygtigt mod såvel støv som fugt. EF 70-200 mm. f/2.8L IS III USM er ligeledes forsynet med Fluorine coating på såvel det forreste som det bageste lineelement, hvilket gør det nemt at holde rent.

Med en maksimal f/2.8 blændeåbning og 8-bladet, cirkulær blænde giver EF 70-200 mm. f/2.8L IS III USM en lang række kreative muligheder, når hovedmotivet skal fremstå knivskarpt på en silkeblød og diffus baggrund. Takket være førsteklasses Fluorite og UD optik yder EF 70-200 mm. f/2.8L IS III USM høj kontrast samt suveræn opløsning, så når den professionelle fotograf benytter dette objektiv, kan han eller hun altid
være sikker på at få perfekte optagelser. Dette gælder også under dårlige lysforhold, idet den faste f/2.8 blænde i hele zoomfeltet sikrer dobbelt så god lysgennemgang som på f/4 objektivet.

Kamerarystelser er heller ikke noget brugere af EF 70-200 mm. f/2.8L IS III USM behøver bekymre sig om, da objektivets Image Stabilizer giver hele 3.5 blændetrin mere at arbejde med. En USM-motor af ringtypen giver lydløs autofokusering med imponerende hastighed, og manuelle justeringer kan ske blot ved at dreje på fokuseringsringen.

EF 70-200mm f/4L IS II USM - Nøglefunktioner
- Fleksibelt 70-200 mm. zoomområde.
- Maksimal f/4 blændeåbning i hele zoomområdet.
- Ring-type USM fokusering.
- 5-blændetrins Image Stabilizer.
- Let og kompakt med en vægt på blot 780 gram.

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM - Nøglefunktioner
- Fleksibelt 70-200 mm. zoomområde.
- Maksimal f/2.8 blændeåbning i hele zoomområdet.
- Ring-type USM fokusering.
- 3.5-blændetrins Image Stabilizer.- Robust konstruktion beskytter mod støv og fugt.

Salgsstart EF 70-200mm f/4L IS II USM er slut juni
Salgsstart EF 70-200mm f/2.8L IS III USM er august

Social Share