”FORTID MØDER NUTID MØDER FORTID”

- en fotoudstilling af Ole Jauch

Ole Jauch fotografer kun analogt og tit med materialer, som har passeret udløbsdato:

“..det er netop det der gør processen så spændende !”

Fra den 15. Juni og henover sommeren viser Ole Jauch sin udstilling “”Fortid møder Nutid møder Fortid” “i Den Lille Gule Kaffebar i indre København.

Udstillingen er opbygget omkring en rækker bunkere, der ligger på Vestkysten ved Vigsø strand i Nordjylland. Disse bunkere blev bygget i 1942 som en del af Nordkystlinien, der var en del af Tyskernes forsvarsværk, hvor Norge og Danmark indgik. Siden da har de ligget på stranden og været genstand for forskellige happenings, graffiti, had og fascination.

Fotografierne er lavet gennem en række besøg i 2017 og 2018, hvor vind-og vejrforholdene hver gang har været meget forskellige. Ole har flere gange fundet sig selv i ”kamp” med naturen, når han i strid kuling med vand og sand sprøjtende omkring sig, stædigt har arbejdet med sit storformatkamera.

Naturens kræfter har således fået en væsentlig afgørende betydning for billedernes udtryk.

Dermed indikerer Ole også at projektet reelt aldrig kan afsluttes, da naturen fortløbende vil skabe nye udtryk i den fotografiske proces. I erkendelse af dette, er det dog tid til at stoppe op og gøre status på Vigsø-projektet. Dette markerer udstillingen i Den Lille Gule Kaffebar.

Der er fernisering på ”Fortid møder Nutid møder Fortid” af Ole Jauch:

Fredag den 15. Juni 2018 kl. 16:30 - 17:30
Den Lille Gule Kaffebar
Mikkel Bryggers Gade 7
1460 København K

Der er lavet en Facebook event hvor du kan tilmelde dig:

https://www.facebook.com/events/1237413279727268/

Mere information om Ole Jauch og udstillingen findes her: https://www.galleridenlillegulekaffebar.dk/olejauch/

https://www.galleridenlillegulekaffebar.dk/kunstnerinterview/ole-jauch-interview/kunstnerinterview/ole-jauch-interview/kunstnerinterview/ole-jauch-interview/

https://www.galleridenlillegulekaffebar.dk/kunstnerinterview/ole-jauch-interview/om-udstillingen/kunstnerinterview/ole-jauch-interview/om-udstillingen/