Du kan se Dansk Fotografi i elektronisk form ved at logge dig ind på sitet.
Tryk "Alt om SDF" og herefter "Dansk Fotografi" og vælg det blad du vil se.

 

Selskabet har en stak årbøger til salg.

For at se mere, klik her

 

 

 

 

For os der elsker billeder!

Vi er en fotografisk sammenslutning af fotoklubber og personlige medlemmer

 


Nordisk Fotomesterskab 2018 er nu åbent for tilmelding


Fra Danmark vandt Bjarne Hyldgaard i 2017 NFFF Guld for billedet ”Intense Look 2880MCT” 

Nordisk Forening For Fotografi – i dagligtale NFFF som SDF er dansk medlem af, har den store glæde at kunne åbne for tilmelding og indlevering af billeder til Nordisk Fotomesterskab 2018. Selve arrangementet og afholdelsen af Nordisk Fotomesterskab går på skift mellem de fire nordiske lande, og i år er det SDF der har fornøjelsen af at stå for dette store arrangement, som i 2017 tiltrak 2.894 billeder fra 398 autorer. Fra Danmark bidrog 63 autorer med 488 billeder.

Det er de fire nordiske, nationale fotoforbund SDF (Selskabet for Dansk Fotografi, SKsl (Suomen Kameraseurojen Liitto Ry), NSF (Norsk Selskap for Fotografi) samt RSF (Riksförbundet Svensk Fotografi), der står bag etableringen af NFFF (Nordisk Forbund For Fotografi) – og dermed for det nordiske fotomesterskab, som her for anden gang bliver afviklet.

10 guldmedaljer

Da Nordisk Fotomesterskab arrangeres af alle fire nordiske fotoforbund er der således fire medaljer af bronze, sølv og guld i hver kategori (én for hvert land) samt en fælles NFFF guldmedalje i både farve- og monokrom-kategorierne. Plus naturligvis de to ”hovedpræmier” som Nordisk Mester i Fotografi.

Grib kamera og computer

Som nævnt i overskriften er der nu åben for tilmeldinger og indleveringer i de to kategorier sort/hvid og farve, og alle billeder skal indleveres digitalt via http://www.nordic.photo/. Indleveringen lukker den 15. april 2018. God fornøjelse.

For at læse indkaldelsen, klik her

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Copyright © 2017. All Rights Reserved.