Du kan se Dansk Fotografi i elektronisk form ved at logge dig ind på sitet.
Tryk "Alt om SDF" og herefter "Dansk Fotografi" og vælg det blad du vil se.

 

Selskabet har en stak årbøger til salg.

For at se mere, klik her

 

 

 

 

For os der elsker billeder!

Vi er en fotografisk sammenslutning af fotoklubber og personlige medlemmer

 


Loppemarked på fotomuseet

Loppemarked på fotomuseet

I forbindelse med Danmarks Fotomuseums afvikling og lukning med udgangen af 2017 afholdes der på fotomuseet et loppemarked, lørdag den 29. april 2017, kl. 12.00-16.00.

På fotomuseet ryddes der op, sælges og kasseres effekter fra samlingen. Udover alle disse effekter er der også i museets gemmer fundet mange interessante og anderledes ting, som nu kan købes på fotomuseets loppemarked i slutningen af april.

Kapital til drift

- Vi har på fotomuseet i de sidste 2 år solgt af samlingen primært på internationale fotoauktioner, siger museumsleder Bjarne Meldgaard.

- Dette skyldes ene og alene den grund, at vi er nødsaget til at realisere samlingen for at skaffe kapital til driften sidste år og i år, fortsætter Bjarne Meldgaard.

- På loppemarkedet vil der foruden kameraer og fotografier også være en hel del ting som kunne have interesse for dem som ikke er deciderede samlere. Vi har f.eks. gamle fotolamper fra 20´erne frem til 50´erne, som er blevet yderst moderne og dekorative. Der er møbler, gamle flasker, fotografier i trærammer, grammofoner og meget andet – alt sammen effekter, der igennem museets 32 leveår er tilgået fotomuseet, forklarer Bjarne Meldgaard.

Stadig god fotokunst

- Og som et godt tilbud til de besøgende kan vi stadig tilbyde moderne fotokunst til nu ekstra lave priser. Der er flere fotografer, der har hørt om vores situation og som har doneret rigtigt flotte fotografier til os, hvor provenuet udelukkende tilfalder fotomuseet. Så der bliver antagelig kø igen på Museumsgade, hvor der er gratis adgang hele lørdagen, slutter Bjarne Meldgaard.

Danmarks Fotomuseum lukker i slutningen af december i år. Museet slutter af med en udstilling med fotografier af den kendte landskabsfotograf Kirsten Klein.

 

Yderligere oplysninger – kontakt venligst museumsleder Bjarne Meldgaard, tlf. 97 22 53 22, www.fotomuseum.dk

 

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Copyright © 2017. All Rights Reserved.