Du kan se Dansk Fotografi i elektronisk form ved at logge dig ind på sitet.
Tryk "Alt om SDF" og herefter "Dansk Fotografi" og vælg det blad du vil se.

 

Selskabet har en stak årbøger til salg.

For at se mere, klik her

 

 

 

 

For os der elsker billeder!

Vi er en fotografisk sammenslutning af fotoklubber og personlige medlemmer

 


Den Nationale 2017

Leif Juel Sørensen, som skal modtage papirbillederne til Den Nationale, har fået ny adresse, men er ikke flyttet. Kommunen har for nylig ændret gadenavnet, så den korrekte adresse er nu:

Leif Juel Sørensen
Sibeliusgade 3, 2 th.
2100 København Ø

Billeder sendt til Borgervænget 92, 2 th. er dog leveret uden problemer af Postnord og GLS.
Leif kan kontaktes på telefon 21 48 17 72.

Desværre kan vi ikke rette adressen i den kvitteringsmail, der udsendes når upload og registrering er afsluttet, så her må I leve med den gamle adresse.

Author: Thomas Pedersen Titel: The shape of nature

Nu er det åbnet for registrering og upload til Den Nationale 2017. Grundet en sen opstart på forberedelserne, er dommervalget ikke faldet på plads endnu. Derfor bliver dommerne først offentliggjort efter den 10. maj, når registreringen er lukket. Arrangøren Downstairs oplyser, at de er i gang med at vælge et meget kompetent hold dommere, hvor alle dommere er udenfor SDF.

Læs venligst nedenstående vejledning inden du går i gang.

Registrering og upload af billeder er nemmest (og sikrest) hvis du har gjort nogle få forberedelser på forhånd. Deadline er den 10. maj 2017, men få det nu gjort i god tid, så du undgår panik, hvis et eller andet går galt.

Der skal klargøres billedfiler af alle de billeder du vil deltage med, også papirbilleder. Desuden kan der uden gebyr uploades 4 billeder, som har mulighed for at komme med i SDF´s årbog. Alle billeder skal have en titel.

Billedfilerne må maks. være 1920 pixels på længste led (altså tværformat skal være 1920 pixels brede, højformat 1920 pixels høje, kvadratiske billeder 1920x1920 pixels ). Filformat JPEG på maks. 5 mb. Farverum sRGB.

Billedfilerne omdøbes i systemet og kan derfor navngives frit, blot de ikke indeholder specialtegn og æ, ø og å.  F.eks.    _R005524.jpg   og   Loeb paa striber_DSC0815.jpg

Billedtitler må derimod gerne indeholde æ, ø og å.

Kategorierne i 2017 er

  • Monochrome-papir
  • Farve-papir
  • Digital-monochrome
  • Digital-farve
  • Serier-papir
  • Natur digital
  • Phototravel papir

Deltagergebyret er 185 kr. for første kategori og 15 kr. for de efterfølgende kategorier.

Bemærk at definitionen af kategorierne Natur digital og Phototravel papir skal overholdes. Billeder der ligger udenfor definitionen diskvalificeres (gebyrer tilbagebetales ikke). Desuden skal du sørge for at dine monochrome billeder er monochrome ifølge definitionen i reglerne.

Det er vigtigt at du registrerer dine billeder på korrekt E-mail adresse, da du modtager vigtige informationer om print af labels og betaling af deltagergebyr på denne. Samme E-mail kan ikke bruges af flere deltagere.

VIGTIGT: Der uploades en kategori ad gangen. Når en kategori er uploadet låses den, og kan ikke ændres efterfølgende. Vær derfor omhyggelig med at tjekke, at alt er OK inden du trykker upload. Når alle kategorier man ønsker at deltage i er uploadet, fortsættes, og når der godkendes og man har set teksten ”Tak for din tilmelding” er alt registretet – og låst.

Labels kan printes med det samme via en knap i uploadmodulet eller senere via et link i kvitteringsmailen. Labels kan med fordel printes på et A4 labelark, som efterfølgende skæres ud og monteres i øverste venstre hjørne på billedets bagside. Der printes 8 labels pr. A4. Man kan også printe på almindeligt papir, som limes på billedets bagside, men pas på at limen er helt tør, inden billederne lægges ovenpå hinanden.

Din kvitteringsmail indeholder også anvisninger om betalingen. Hver deltager betaler individuelt via netbank. Betalingen skal være indtastet via din netbank senest den 10. maj.

Papirbilleder sendes til
Leif Juel Sørensen
Sibeliusgade 3, 2 th.
2100 København Ø

Billederne skal være fremme den 16. maj. Klubber sender samlet

 

Regler Den Nationale, klik her for at hente reglerne

Du finder linket til upload under menuen Klubinfo - Den Nationale - Upload Nationale 2017

Linket er kun synlig når man er logget ind, skriv til webmaster@sdf.dk hvis du ikke kan logge ind på siden


Spørgsmål om regler og upload stiles til:

SDF billedsekretær Poul Chr. Jensen
Telefon: 40 40 82 35 efter kl. 17.00
Email: billedsekr@sdf.dk

SDF billedsekretær, Poul Chr. Jensen

Author: Elsa Maria Angen Titel: Water

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Copyright © 2017. All Rights Reserved.