Du kan se Dansk Fotografi i elektronisk form ved at logge dig ind på sitet.
Tryk "Alt om SDF" og herefter "Dansk Fotografi" og vælg det blad du vil se.

 

Selskabet har en stak årbøger til salg.

For at se mere, klik her

 

 

 

 

For os der elsker billeder!

Vi er en fotografisk sammenslutning af fotoklubber og personlige medlemmer

 

Grand Master i PSA

Author: Ole Suszkiewicz  Jump ready

Stor tillykke til Ole Suszkiewicz der har modtaget en af de højeste titler Grand Master PSA, GMPSA fra Photographic Society of America, PSA. Ole er den første danske fotograf, der modtager denne titel

Ole  fortæller: Denne titel som jeg har fået efter så mange år, føler jeg, er en flidspræmie. Når man er medlem af PSA og deltager i konkurrencer med PSA-patronage, så kan man samle point indenfor mange kategorier og i første omgang optjene Star-Ratingspoint.

For hver Star kræves der nye billeder og endnu flere accepter indenfor hver kategori, og antallet bliver hele tiden fordoblet. Efter den 5. Star kan man gå videre i et Galaxy-program, hvor 25 nye fotos skal have været udstillet mindst 4 gange. Der er 1-10 Galaxy-trin. Næste fase er så en Diamond-skala, der for hvert trin kræver 50 nye fotos med hver mindst 6 accepter.

Hertil kommer så de egentlige titler alt efter hvor langt man er kommet med ovennævnte. Første titel er PPSA (Proficiency), anden titel EPSA (Excellence), næste MPSA, og så kommer GMPSA-trinene.

Jeg opnåede min titel med Stars og Galaxy i følgende kategorier: Dias (eksisterer ikke mere), digital farve og mono, papirfotos farve og mono i stor størrelse og mindre størrelse, fotojournalisme, fototravel og natur.

Selvom man får et flot diplom efter hver Star og Galaxy – det krævede 49 diplomer til min GMPSA - så tror jeg, at jeg nu trapper ned på PSA-fronten, selvom man fornylig har lavet en overbygning til denne titel, som nu også FIAP har gjort det fra 2015.

Jeg er nu ellers på vej til at have den første Diamond i digital farve....

For ude forstående lyder ovennævnte nok som volapyk, men da jeg har været medlem af PSA i mere end 30 år, er jeg jo vokset op med systemet, og når man sidder og nørder med tingene i al ensomhed, er det jo altid rart med anerkendelser udefra.

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Copyright © 2017. All Rights Reserved.