Du kan se Dansk Fotografi i elektronisk form ved at logge dig ind på sitet.
Tryk "Alt om SDF" og herefter "Dansk Fotografi" og vælg det blad du vil se.

 

Selskabet har en stak årbøger til salg.

For at se mere, klik her

 

 

 

 

For os der elsker billeder!

Vi er en fotografisk sammenslutning af fotoklubber og personlige medlemmer

 


INSPIRATION OG NYE GALLERIER
 

Author: Ukendt, Belgien
 
Mangler du inspiration i disse kolde og våde vinteraftener?

Igennem meget lang tid har Ernst og Jens fra Aalborg Fotoklub været i gang med at indscanne næsten 10.000 printede billeder fra tidligere konkurrencer i SDF regí. Lidt efter lidt vil samlingen af dias og affotograferinger komme i gallerier på hjemmesiden.
Under gallerier "Den Nationale" ligger i øjeblikket de præmierede fotos fra 2015, men der vil komme yderligere billeder fra tidligere år (2004-05 og 2008-14). Pt. vides det ikke hvor årgangene 2006-07 befinder sig. Så har du oplysninger om de manglende årgange, må du meget gerne kontakte undertegnede.

Det er et kæmpe arbejde, når næsten 30.000 billeder skal forarbejdes, navngives og uploades til hjemmesiden, Så hav tålmodighed og følg med på forsiden af www.sdf.dk, hvor du kan se om der er kommet nye opdateringer til.

Starten er nogle enkelte land fra 16th FIAP biennale monochrom 1981. Kvaliteten er ikke speciel god og indscanninger har været skæve (nogle endda meget skæve), men du kan alligevel finde masser af inspiration i galleriet. Der er ikke navne på authorerne, da vi ikke har disse, men du kan se hvilke lande de kommer fra.

God fornøjelse!

Jørgen Kristensen
webmaster
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Copyright © 2017. All Rights Reserved.