Du kan se Dansk Fotografi i elektronisk form ved at logge dig ind på sitet.
Tryk "Alt om SDF" og herefter "Dansk Fotografi" og vælg det blad du vil se.

 

Selskabet har en stak årbøger til salg.

For at se mere, klik her

 

 

 

 

For os der elsker billeder!

Vi er en fotografisk sammenslutning af fotoklubber og personlige medlemmer

 


MEDLEMSDATABASEN
 

Author: René Jensen
 
Det går hastigt fremad med oprettelse af nyt brugernavn og password til medlemmerne i login delen på www.sdf.dk. (NYT ... alle har nu fået tilsendt brugernavn og password)

Nu står medlemsdatabasen så for tur. I forbindelse med login har det vist sig, at der er en del fejl på medlemmernes e-mailadresser.
I videst muligt omfang har jeg henvendt mig til kontaktpersonen i klubben hvor medlemmet er hjemmehørende. Desværre har det heller ikke her altid været muligt at opdrive en ny mailadresse. Så jeg vil gerne henstille til, at medlemmerne husker at få rettet deres mailadresser, så de kan få adgang til login delen af vores nye hjemmeside.

I forbindelse med den nye medlemsdatabase er der oplysninger jeg meget gerne vil have fra klubberne. Ved oprettelse skal jeg bruge nogle kontaktpersoner i de pågældende klubber. Så klubberne bedes venligst fremsende følgende til undertegnede på kasserer@sdf.dk. Navne på flg.: formand, kasserer, klub redaktør og administrator i forhold til SDF, og så lige jeres klubs navn.

Med venlig hilsen

Jørgen Kristensen
kasserer og webmaster
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Copyright © 2017. All Rights Reserved.