Du kan se Dansk Fotografi i elektronisk form ved at logge dig ind på sitet.
Tryk "Alt om SDF" og herefter "Dansk Fotografi" og vælg det blad du vil se.

 

Selskabet har en stak årbøger til salg.

For at se mere, klik her

 

 

 

 

For os der elsker billeder!

Vi er en fotografisk sammenslutning af fotoklubber og personlige medlemmer

 


NY HJEMMESIDE
 

Author: Benny Rytter, AFIAP 
 
OPDATERET 30. januar! Det er ikke sikkert du ser eller opdager det, men du sidder lige nu og kigger på en helt ny version af www.sdf.dk.

Bestyrelsen i SDF har valgt at starte forfra med at lave en ny hjemmeside, der er projekteret til at gå i luften i løbet af 6-9 måneder. Alting tager tid og derfor er der lavet en midlertidig hjemmeside med en noget bedre funktionalitet end den netop afviklede.
Det betyder også at der er sket ændringer. Der er et administrationsmodul på denne hjemmeside, men det er kun kassereren i SDF og webmaster der har adgang til denne. Dette skyldes, at der i den gamle database har været et hav af fejl og mangler. Derfor skal alle oprettelser, ændringer og sletninger indtil videre sendes til kassereren på kasserer@sdf.dk. Når ændringer er udført vil du få tilsendt en mail om, at ordren er udført (husk udmeldelsesdatoer hhv. 1. juni og 1. december).

NYT!
På forsiden i venstre menu er tilføjet "Seneste artikler". Her kan du følge med i hvad der er af nye artikler. Bemærk venligst, at når du logger dig ind, kan der være andre tilføjelser, som f.eks. nyt bestyrelsesreferat. Dette skylde at referatet ligger under log-in, og derfor kun ses i "Seneste artikler" når man er logget ind.

NYT! Bladet Dansk Fotografi i elektronisk form kan IKKE længere hentes på forsiden. Fremover ligger udgaverne under login. Gå til menuen "Alt om SDF", herefter "Dansk Fotografi" og du kan nu vælge hvilket blad du vil læse.

NYT! 16th FIAP Biennale monochrom print 1981 (galleri) er opdateret med Belgien, New Zealand, Polen, Rumænien, Sverige og dele af Tyrkiet. Desuden er Den Nationale 2004 tilføjet.

Der er kommet gallerier på hjemmesiden. Du kan ikke p.t. selv lægge billeder op. Om dette kommer i denne version kan vi ikke umiddelbart love, men i den nye vil den mulighed igen være til stede. P.t. kan du se præmierede billeder fra Den Nationale 2015 og der vil blive tilføjet nye. Har du ønske om et galleri på hjemmesiden, så prøv lige at høre webmaster om det p.t. kan lade sig gøre.


Log-in er helt nyt og derfor skal du have nyt brugernavn og password. Det tager lang tid at oprette mere end 1.100 brugere i systemet, så hav tålmodighed. Der udsendes automatisk mail til brugeren når man er oprettet. Du kan efterfølgende selv ændre brugernavnet og password.

Under log-in vil du bl.a. finde et helt nyt forumsystem. Udseendet er som du møder på stort set alle andre fora. Brug det så meget som muligt, så vi i bestyrelsen kan få en fornemmelse af hvad der rører sig blandt medlemmerne i SDF. Du skal IKKE have nyt login for at betjene dig selv i forum. Alle data kan ændres i din profil i forum bortset fra brugernavn. Skal brugernavnet ændres skal du skrive til formand@sdf.dk med oplysning om dit nye brugernavn. 

Referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger ligger nu under login. Når du logger dig ind kommer der to nye "knapper" under punktet "Alt om SDF". Under disse ligger referater fremover.


Alting skal testes og tilrettes, så hjælp os med konstruktiv input til hjemmesiden, så vi får en hjemmeside til glæde for alle medlemmer i SDF.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Copyright © 2017. All Rights Reserved.