KFAK

  • Formand: Ove Lyngsie
  • Jagtvej 11, st.th., 2200 København N
  • 26 92 04 06

Beskrivelse

KFAK er en aktiv fotoklub med ca. 70 medlemmer, hvor der er plads til alle med interesse for fotografi, uanset udstyr og niveau. Klublokalerne ligger 50 meter fra den nye metrostation Nuuks Plads, og der er gratis parkering under Bispeengbuen kl. 15-24.


Klubaftener
Vi mødes hver mandag aften fra september til maj i klubbens egne veludstyrede lokaler. Mandagsmøderne i juni og august bruges til praktisk udendørs fotografering på spændende steder. Kun i juli holder vi sommerferie. 


Workshops og fokusgrupper
Derudover afholdes der workshops den 1. onsdag i hver måned, og der findes pt. 5 mindre fokusgrupper der også mødes med jævne mellemrum og diskuterer billeder mm.


Konkurrencer
Klubben afholder blandt andet 6 interne månedskonkurrencer hvert år i kategorierne Digital og Papir med bundne og frie emner på skift og desuden én seriekonkurrence. Medlemmerne deltager også aktivt i RNF og SDF’s aktiviteter og konkurrencer.


Fotorejser
Hvert forår arrangerer klubben en udlandsrejse, typisk til en europæisk by, de seneste rejser er gået til Madrid, Bologna og Gdansk.


Kontingent
Medlemskab koster 500 kr. pr. halvår


Har du lyst til at blive medlem? Kontakt formanden eller kom forbi til et uforpligtende besøg på én af vores klubaftener.


 

Social Share