ISO6600

Beskrivelse

ISO6600 - Vejens nye fotoklub for aktive fotografer


Fotoklubben ISO6600 er dannet af en flok entuiaster der vil noget med deres hobby og som velvilligt deler ud af viden og erfaring til andre medlemmer.


I fotoklubben ISO6600 er der krav til medlemmerne om vidensdeling og derfor er der på alle klubaftner emner inden for fotografi og billedbehandling, hvor et eller flere medlemmer har forberedt et indlæg til debat. Der arbejdes seriøst og grundigt med emnerne på klubaftner og alle bidrager med det de kan.


Det er for klubben ikke vigtigt hvilket niveau det enkelte medlem er på da der hele tiden arbejdes med at udfordre medlemmerne på flere forskellige niveauer. Som sådan er det ikke resultatet for et emne der er vigtigt, men mere processen frem til at alle opnår en viden der er større end udgangspunktet.


Fotoklubben ISO6600's medlemmer arbejder bredt indenfor model/portræt- fotografering, landskab, macro, sport, natur mm.


På klubafterne arbejdes der med både med tekniske emner såvel som billedforståelse, hvor vi diskuterer indhold og oplevelse.Her kan der være tale om billeder som et klubmedlem har medbragt, billeder fra nettet eller en billedmappe fra en eller anden udstilling/samling. Vi tager også på fototure når vejret og emnet giver mulighed for det.


Klubben mødes hver onsdag på Østerbyskolen, Nygade 17, 6600 Vejen.


Klubben har også adgang til et værksted med skæremaskine og lysanlæg.


Hjemmeside: www.iso6600.dk


Facebook: www.facebook.com/ISO6600

Social Share