SDF banner forside

MSTRS DESIGN GIFS 1180x115 Combo

MØD KAMERAET, DER OPFØRER SIG SOM ET TELESKOP. COOLPIX P1000 MEGAZOOM

 

Nikon præsenterer det helt nye COOLPIX P1000, verdens eneste kompaktkamera med 125x optisk zoom. Fra dyreliv til månelandskaber, fra bylandskaber til fjerne fly ‒ brugeren kan fotografere motiver, der førhen var alt for langt væk – lige indtil nu.

Dette ekstraordinære 16 megapixel-kamera gør det nemt at tage fantastiske billeder og 4K-videoer. Den optiske zoom på 125x byder på verdens længste zoombrændvidde på 24-3.000 mm og kameraets 250x Dynamic Fine Zoom forlænger den øvre grænse digitalt til utrolige 6.000 mm. Så kan du zoome så meget ind, at du kan fotografere kratere på månen.

Maksimumblænden på f/2,8 sikrer fremragende resultater i lav belysning, og Nikons avancerede objektivteknologier minimerer forvrængning, så du opnår imponerende skarpe billeder, også ved optagelser med ultralange telefotobrændvidder. Takket være kameraets RAW-understøttelse kan fotografer gemme ukomprimerede billedfiler og eksportere dem til deres foretrukne billedredigeringsprogram. Desuden kan filmfotografer optage supertelefotovideo i 4K/UHD – perfekt til at filme dyr på afstand i deres naturlige omgivelser.

Chelsey Lavall, Product Manager for digitale kompaktkameraer i Nikon UK, siger: "Takket være COOLPIX P1000 har det aldrig før været så let at fange fantastiske scenerier og uforglemmelige øjeblikke. Det utrolige zoomområde fra vidvinkel til supertelefoto betyder, at man nu kan få hele motivet med eller zoome ind på de mindste og fjerneste detaljer. Dette kompakte megazoomkamera vejer desuden mindre end en fjerdedel af et DSLR-kamera med et almindeligt supertelefotoobjektiv, hvad der gør det ekstremt let at have med, ikke mindst når man er på rejse."

OVERSIGT OVER DE VIGTIGSTE FUNKTIONER

Ultrakraftig zoom. Himlen sætter ikke længere grænser. Optag med 125x optisk zoom (24-3.000 mm) og 250x Dynamic Fine Zoom (6.000 mm).² ³

Imponerende billeder. Det lysstærke f/2,8-f/8 NIKKOR-objektiv, 16 megapixel-sensor, EXPEED-billedprocessor og RAW-understøttelse sikrer tilsammen skarpe resultater.

4K-videoer med supertelefoto. Det er nemt at optage videoer i 4K/UHD (30p) eller fuld HD (1080p) med en billedhastighed på op til 60p. Man kan optage i stereolyd og nyde godt af det rene HDMI-udgangssignal.

Rolige billeder. Optisk VR (vibrationsreduktion) via dobbeltregistrering modvirker effekten af kamerarystelser, så man opnår skarpere stillbilleder og videoer. Vibrationsreduktionens aktiv-indstilling giver et mere stabilt billede i søgeren og på skærmen.

Alle vinkler. Den lysstærke 3,2" LCD-skærm med 921.000 punkter kan vippes og drejes i næsten alle retninger.

Nem zoomindstilling. Et stort håndgreb og en zoomknap på siden gør betjeningen nem. En hurtig returzoomknap trækker omgående objektivet ind fra supertelefoto til vidvinkel, så man nemt kan få motiver med, der har bevæget sig uden for billedfeltet.

Perfekte resultater. Takket være RAW-understøttelse kan brugeren gemme ukomprimerede billedfiler og eksportere dem til billedredigeringsprogrammer.

Del fantastiske billeder. Med SnapBridge kan brugeren synkronisere fotos med en smartenhed under optagelsen. SnapBridge gør det også muligt at fjernbetjene kameraet via en smartenhed.

Artikler

Er udstillingsbilleder en provokation?

Spørgsmålet er i sig selv en velment provokation. Det blev stillet af Peter Birk i Dansk Fotografi i 2014, og hans meninger er stadig relevante.
Registrer for at læse mere
Artikler

Er det gyldne snit ligegyldigt?

Er fotografen i virkeligheden en nørd som er gearfikseret og som tænker på teknik og beskæring før der trykkes på knappen?
Læs mere
Teknik-nyheder-Nikon

Nikon annoncerer D6 og ny zoom

Nikon har ikke opgivet DSLR kameraerne, men udvikler dem fortsat parallelt med de spejlløse kamerasystemer. Nu kommer afløseren for D5 modellen, som logisk nok har fået navnet D6. Det nye kamera forventes at kunne leveres første halvår i 2020, hvor der er OL i Tokyo.
Læs mere
Teknik-nyheder-Sony

Sony øger udvalget af spejlløse APS-C kameraer med to nye modeller

Sony introducerer Alpha 6600, med billedstabilisering i kamerahuset og bedre batteri levetid, samt den lidt enklere Alpha 6100. Desuden udvides udvalget af APS-C objektiver med et E 16-55 mm F2,8 og et E 70-350 F4,5-6,3.
Læs mere
Teknik-nyheder-Canon

Canon løfter sløret for sine første to af tre RF F2.8L-objektiver

Canon Europa udvider i dag virksomhedens serie af RF-objektiver til EOS R-systemet med lanceringen af RF 15-35mm F2.8L IS USM og RF 24-70mm F2.8L IS USM. De nye objektiver – sammen med RF 70-200mm F2.8L IS USM, der lanceres senere i år – udgør Canons ’treenighed’ af F2.8L-objektiver med RF-fatning.
Læs mere
Teknik-nyheder-Canon

Canon styrker sin EOS-portefølje med et nyt spejlløstkamera EOS M6 Mark II og DSLR-kamera EOS 90D

Canon fortsætter med at lancere DSLR og spejlløse kameraer. Nyeste skud på stammerne er EOS 90D og EOS M6 Mark II. Her er deres præsentation.
Læs mere
Udstillinger

PHANTAMASGORIA

  Åbning af Laterna Magica Museum for Visuel Viden med udstilling, performances, filmvisning og præsentationUdstillingen Phantamasgoria og performance-serien Stateless Mind tager os med på en visuel rejse ind i det imaginære mentale rum, hvor de udforsker billedets territoriale spænding og fortolkning i en anspændt geopolitisk verden. 
Læs mere
Udstillinger

Parafrase

Fotogruppen Samsø udstiller i samarbejde med Samsø museum fra lørdag den 14.9. Ni landskabsmalerier fra museets samling bliver nyfortolket i udstillingen Parafrase.
Læs mere
Udstillinger

Fotoudstilling i Hillerød

Kunsthuset Annaborg i Hillerød afholder fotoudstilling fra d. 3. oktober til d. 10. november 2019. Der vil være fernisering af udstillingen lørdag d. 5. oktober kl. 14.00.
Læs mere
Fotosaloner

Fælles Fynske 2019

Det fynske fotomesterskab - med SDF-godkendelse 2019-03 Fynske fotoklubber, fotogrupper og personlige medlemmer af SDF bosat på Fyn inviteres til at deltage i den SDF godkendte udstilling Fælles Fynske 2019.
Læs mere
Fotosaloner

4th Nordic International

Husk der er åbnet for upload til 4th Nordic International Digital Circuit 2019
Læs mere
Udstillinger

Tæt på

Foto og maleri udstillingen ”Tæt på” Fernisering lørdag den. 7. september kl. 12.00 i Kvickly Odder, Nørregade, Odder.
Læs mere
Udstillinger

Fotoudstilling: Billeder der rykker

René Wedel afholder fotoudstilling i Kulturhus Måløv fra den 2.-28. september 2019
Læs mere
Fotosaloner

The Golden 2019

Der er nu åbnet for registrering og upload til The Golden 2019.
Læs mere

galleri sample

Se hvad du får med SDF! Klik på filmen

Se SDFs profil film – Meld dig ind i dag og modtag blandt andet magasinet "Dansk Fotografi".

52 sider som sætter fokus på dansk fotografer, spændende nyheder og ikke mindst medlemsinformation  - netop nu. 

Ny årbog

Selskabet har en stak årbøger til salg. For at se mere, klik her